Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

Humana prossegueix amb el servei de recollida selectiva de tèxtil

27-03-2020

A dia d'avui Humana continua amb la seva activitat de recollida de tèxtil, extremant les mesures de seguretat i protecció en el treball. El servei es mantindrà mentre les condicions ho permetin.

L'Ordre SND / 271/2020, de 19 de març, de l'Ministeri de Sanitat, estableix les instruccions sobre gestió de residus a la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19. Atenent a l'Ordre, la recollida i gestió de residus de competència municipal es considera un servei essencial. Les administracions competents han de, per tant, garantir freqüències de recollida suficients, a l'objecte d'evitar l'acumulació de residus fora dels seus contenidors, així com el tractament posterior dels mateixos. El mateix Ministeri considera l'activitat de recollida selectiva com de Baixa Probabilitat d'Exposició.

Segons la citada ordre ministerial, la gestió dels residus procedents de llars sense positiu o en quarantena per COVID-19, continuarà realitzant-se de la manera habitual d'acord amb la normativa.

Per això, la recollida selectiva de tèxtil es manté en condicions habituals, tenint en compte les recomanacions sanitàries. Humana està en contacte permanent amb els ajuntaments i empreses amb les que col·labora, per tal de seguir les seves instruccions en aquest sentit.

Màxima prevenció i utilització de EPI

El personal de la Fundació va equipat amb els EPI corresponents i ha extremat les mesures de prevenció. A més, les unitats de recollida d'Humana van proveïdes de productes de desinfecció que s'apliquen al voltant dels contenidors, seguint les instruccions dels col·laboradors que han incorporat aquestes mesures als seus plans de recollida i gestió de residus, com a conseqüència de la crisi sanitària .

Els gestors de residus són essencials per al bon funcionament de les ciutats, així que l'ànim de la Fundació és seguir recollint roba mentre sigui possible, oferint el millor servei, tenint en compte l'excepcional situació que viu la societat espanyola.

Humana vol enviar de nou un missatge d'ànim a tota la ciutadania i expressar el seu condol als familiars de les víctimes de la pandèmia.

Humana prossegueix amb el servei de recollida selectiva de tèxtil-img1
Humana prossegueix amb el servei de recollida selectiva de tèxtil-img2
Humana prossegueix amb el servei de recollida selectiva de tèxtil-img3