Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

Humana presenta a MOMAD seu Programa Destocka

04-09-2019

La setmana que té lloc a Madrid el Saló Internacional de Moda, Calçat i Accessoris MOMAD. Organitzat per IFEMA, es tracta d'una de les cites de referència del sector a Espanya. El saló ocupa 40.000 metres quadrats de superfície en els quals més de 900 marques, nacionals i internacionals presenten les seves col·leccions.

Humana acudeix a aquesta cita per promoure noves relacions amb els actors de la indústria de la moda i per presentar el Programa Destocka, destinat a totes les organitzacions que vulguin desfer dels seus estocs de roba i calçat amb l'objectiu d'aconseguir el seu màxim aprofitament per a convertir-los en un recurs, amb fi social. Per això, és una solució a tenir en compte per fabricants de moda i calçat, grans superfícies, intermediaris, botigues i boutiques, que ha de donar solució al sempre complex i costós problema de l'acumulació d'estocs que no tenen sortida al mercat.

Mitjançant el Programa Destocka Humana es compromet a la:

 • Recollida del tèxtil
 • A la preparació per a la reutilització
 • A fomentar la prolongació del seu cicle de vida mitjançant la seva
  • Comercialització a través de la xarxa de botigues de moda sostenible de la Fundació
  • Comercialització a través de la xarxa de partners internacionals de l'organització
  • Donació a l'Àfrica Subsahariana

Avantatges per a les empreses col·laboradores

 • Solució sostenible als estocs a nivell social i ambiental
 • Contribució al desenvolupament del seu Programa de RSE
 • Alineació de l'organització amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible
 • Enfortiment de la seva imatge de marca
 • Deduccions fiscals per donatius a fundacions i associacions (subjectes a la Llei 49/2002)

Estem davant d'una oportunitat i un enorme repte per donar l'impuls definitiu a la gestió apropiada d'aquests estocs, fidels a la jerarquia de residus ia un model econòmic circular, en el qual prevalgui la reintroducció del tèxtil a la cadena productiva, perllongant el seu cicle de vida.

Humana a MOMAD

Divendres 13, a les 15 hores, Humana protagonitza la ponència 'Estocs tèxtils amb fi social. Un binomi ideal per a una adequada RSE '. La conferència tindrà lloc al Pavelló 12, estand 12B14. Els professionals que visitin el saló podran trobar un punt d'informació -en forma de contenidor de recollida de tèxtil- en els 3 pavellons en els quals té lloc. En ells podran conèixer més sobre l'activitat de la Fundació i les possibilitats que té el tèxtil per prolongar la seva capacitat de ser un actiu de gran valor.

PROGRAMA DESTOCKA

Humana presenta a MOMAD seu Programa Destocka-img1
Humana presenta a MOMAD seu Programa Destocka-img2