Humana presenta a la fira ECO.SI seu programa d'agricultura ecològica

04-06-2012

Humana participa del 8 al 10 de juny a la setena edició de la Fira de la Cultura Ecològica ECO.SI, que se celebra al Palau de Fires de Girona, amb l'objectiu de presentar el programa d'agricultura ecològica de la Fundació. Per això, l'organització ha convocat un acte el diumenge dia 10, a les 11 del matí, a la sala 3 del Palau de Fires per tal de donar a conèixer tots els detalls d'aquest programa.

Humana parteix de l'experiència acumulada en els projectes d'agricultura i seguretat alimentària que desenvolupa als països del Sud per impulsar a Catalunya models agrícoles sostenibles entre organitzacions que, a més, exerceixen una tasca social ja sigui perquè estan especialitzades en la producció ecològica o bé perquè treballen en l'àmbit de l'exclusió. 

S'han seleccionat 3 projectes de les 22 iniciatives presentades en aquesta primera convocatòria. Es tracta dels següents:
*Associació Sant Tomàs-PARMO: seleccionada pel seu projecte d'agricultura ecològica a la Plana de Vic
*Amunt.Ebre Empresa d'Inserció: projecte de transformació i comercialització de productes agroalimentaris ecològics vinculats a la inserció de persones en risc d'exclusió social.
*Punt Eco Agroambiental: projecte d'hortoterapia amb persones en risc d'exclusió social a la ciutat de Lleida.

Humana presenta a la fira ECO.SI seu programa d'agricultura ecològica-img1