Humana potencia la seva xarxa de moda sostenible

01-04-2016

Humana potencia la seva xarxa de botigues de moda sostenible amb l'obertura avui 1 d'abril de un punt de venda en Avinguda de l'Albufera, 15, a Madrid. 

Compta amb més de 200 metres quadrats de superfície i inclou seccions de dona, home, nen-nena i complements. En realitat es tracta d'un trasllat: la botiga de Muntanya Igueldo canvia de local per a comptar amb millors instal·lacions i ubicació.

D'altra banda, dilluns que reobre les seves portes la botiga de Menéndez i Pelayo, 52, a Sevilla, lluint nova imatge i disseny interior, d'acord amb la xarxa d'establiments d'Humana. Disposa de 200 metres quadrats en què podem trobar més de 5.000 peces de dona, home, nen-nena i complements.

A través de la xarxa de botigues la Fundació promou la moda sostenible i la reutilització de tèxtil, donant una segona vida a la roba usada. No hi ha peça més sostenible que la que ja està fabricada. Els fons generats amb la xarxa de botigues permeten el desenvolupament dels programes de cooperació en els països del Sud i de suport local a Espanya, contribuint així a la sostenibilitat global.

Comptes amb més informació a welovesecondhand.com

Join the fashion revolution

Les dues obertures es produeixen a les portes del Fashion Revolution Day. El món de la moda es tenyeix de reivindicació cada 24 d'abril per recordar l'esfondrament en 2013 l'edifici Rana Plaza, a Bangla Desh, amb un tràgic balanç de més de 1.100 víctimes; l'immoble albergava diverses fàbriques que produïen peces per a una trentena de marques internacionals. Es tracta d'un homenatge a les víctimes, una crida a la reflexió sobre com es produeix la roba que vestim i una reivindicació que és possible una altra manera de consumir moda. Les botigues d'Humana són una excel·lent expressió de la moda sostenible i per això comparteixen la filosofia i els principis del Fashion Revolution Day.

#whomademyclothes

Humana potencia la seva xarxa de moda sostenible-img1
Humana potencia la seva xarxa de moda sostenible-img2
Humana potencia la seva xarxa de moda sostenible-img3