Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

Humana People to People presenta el seu Informe Anual de 2020

05-04-2021

Humana People People acaba de presentar el seu informe anual de 2020, que inclou les línies mestres de la feina desenvolupada per la Federació i per les 29 organitzacions que en formen part durant l'any passat.

Aquesta tasca s'ha concentrat en donar resposta a tres desafiaments globals, interrelacionats en les seves causes i conseqüències: la pandèmia per COVID_19, la crisi climàtica i la creixent desigualtat.

Per ajudar a donar resposta a aquests enormes desafiaments, Humana People to People  s'ha concentrat en l'experiència i coneixement que atresora l'equip humà que forma part d'ella i en els programes habituals que es duen a terme.

Aquests programes potencien la protecció de l'Planeta, la construcció i generació de comunitats, el treball colze a colze amb elles, i el desenvolupament de les seves capacitats en nom d'aconseguir un canvi positiu en les seves vides.

L'informe anual recull un petit grup de testimonis representatius d'algunes de les més de 12 milions de persones involucrades en les accions de cooperació realitzades en 2020.

Humana People to People 2020 Progress Report

Humana People to People presenta el seu Informe Anual de 2020-img1