Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

Humana participa activament en la Conferència Education for Sustainability de Sant Francesc

15-04-2019

Un equip d'Humana People to People es troba a San Francisco participant activament en la Conferència Education for Sustainability, organitzada per CIES, the Comparative and International Education Society, que té lloc fins aquest dijous 18 d'abril.


Precisament dijous Marie Lichtenberg, Director of International Partnerships de Planet Aid, organització que forma part d'Humana People to People, participa al Panell dedicat a la importància de la seguretat alimentària per al desenvolupament de les comunitats i la seva influència en l'educació de els nens i nenes a Moçambic.

Lichtberg parlarà de l'experiència de Planet Aid i ADPP Moçambic en la millora del sistema educatiu i els programes d'alfabetització i la influència d'en tot això dels plans de distribució i generació d'aliments per a la comunitat.

En aquest panell intervindrà igualment Olivia Machel, de ADPP-Moçambic, que al costat de Hayley Niad, de Cambridge Education, exposarà els resultats obtinguts en les proves de lectura entre els estudiants del grau inicial en la Província de Maputo, un cop la seva nutrició experimentar una sensible millora. Amb això es pretén posar de manifest que hi ha una relació directa entre alimentació i resultats acadèmics.

La de 2019 és la 63º edició de la Conferència de CIES. L'organització es concentra en la millora de l'educació, un dels quatre pilars de la sostenibilitat establerts per l'ONU i l'Agenda 2030, al costat del desenvolupament social i econòmic inclusiu, la pau i la seguretat i la protecció del medi ambient.

Humana participa activament en la Conferència Education for Sustainability de Sant Francesc-img1
Humana participa activament en la Conferència Education for Sustainability de Sant Francesc-img2