Humana a la II Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

28-11-2011

Avui comença a Barcelona la II Setmana de la Responsabilitat Social de Catalunya, en els quals participa Objectiu Humans que l'hi donen a conèixer que el programa Lloc amb ell per tal de col · laborar estretament amb les empreses interessades en la cooperació al progrés com un aspecte important SEUS d'iniciatives de RSE.

Per Això, Humana posar-lo en un suport que és part del seu actual equip el Departament de Projectes responsable de les mateixes iniciatives duen a terme al voltant d'aquesta zona.
Uneix-te a ell amb l'àrea d'exposició, la setmana inclou diverses taules rodones sobre la responsabilitat social, la introducció del "Cap etiqueta anomenada ', es va presentar voluntàriament Dia del, un Port obertes jornada en un cicle de cinema, entre altres activitats.

Humana va ser fundada per combatre la pobresa amb la participació activa de les comunitats en aquest procés. Per aconseguir aquesta fita, la Fundació creu que la col · laboració intersectorial són absolutament essencials. Ingrés Treballant amb diversos socis que tenen un paper essencial en el medi ambient i el progrés en tot el món li, Humana està en constant s'esforça forjar aliances nova per eradicar la pobresa.

Avantatges de diversos d'ells estan col · laborant amb Humana com a soci en aquest camp:
*Guanyant prestigi entre els clients nacionals i internacionals
*Ampliar l'accés als mercats de nous sols
*Augmentar la motivació i l'orgull de pertànyer als empleats
*Suport a les comunitats del Sud que
*Donar suport a les activitats filantròpiques, sense efectes sobre el pressupost del seu.

Humana a la II Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya-img1
Humana a la II Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya-img2