Humana, en la I Trobada Nacional de Projectes Solidaris

07-11-2011

ONGD, altres entitats sense ànim de lucre, universitats, entitats financeres, empreses que apliquen criteris de RSC i companyies que desenvolupen programes de cooperació són alguns dels sectors que participen en la I Trobada Nacional de Projectes Solidaris, organitzat per AECID i la Fira de Valladolid de 10 al 12 de novembre.

Humana Fundació Pueblo para Pueblo aprofitarà aquesta cita per donar a conèixer els projectes de cooperació en què està treballant en l'actualitat i per presentar el seu model basat en el reciclatge tèxtil, la protecció de medi ambient i els programes de cooperació. Humana ocupa l'estand 87 de la fira. A més, divendres, a les 12:30 hores, la Fundació serà present al speaking corner de la fira per portar a terme una breu presentació sobre l'activitat de l'organització. Juntament amb Humana, participaran en aquest Speaking Corner altres entitats com Farmamundi, Entre Dones, Ponts ONGD, Amycos o la Fundació Codexpa.

Un programa de jornades tècniques, un cicle de cinema solidari, activitats per als més petits i diverses exposicions completen el programa d'aquest I Trobada Nacional de Projectes Solidaris.

Humana, en la I Trobada Nacional de Projectes Solidaris-img1