Humana Day Galicia: 30 de març

16-03-2017

El Humana Day Galícia i el corresponent lliurament dels VII Premis de Reutilització de Tèxtil tindran lloc a Santiago de Compostel·la el proper 30 de març. L'esdeveniment tindrà lloc a Hostal dels Reis Catòlics, a partir de les 6 de la tarda, a la Sala Auditori.

Les ponències aniran a càrrec de Javier Domínguez, President de SOGAMA-Sociedade Galega do Medio Ambiente, i de Francisco Durán, degà de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Santiago. A l'acte assistiran principalment representants dels ajuntaments i entitats públiques i privades de tota Galícia que col·laboren amb la Fundació.

La setena edició del Humana Day està dedicada a la importància d'impulsar una educació de qualitat, equitativa i inclusiva per al progrés de les comunitats més desafavorides de l'hemisferi Sud. L'educació és una peça clau en la lluita contra la pobresa i en el desenvolupament de les comunitats i les persones. L'Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 4 està dedicat a l'educació i el seu gran objectiu és "garantir i promoure les oportunitats d'aprenentatge permanent per a tots".

Mitjançant els Premis de Reutilització de Tèxtil la Fundació reconeix i agraeix la col·laboració dels ciutadans, dels ajuntaments i les empreses en l'àmbit de la reutilització i el reciclatge de la roba usada i la cooperació al desenvolupament.

Humana Day Galicia: 30 de març-img1