Humana Day, Barcelona, 26 de setembre

25-09-2013

El dijous 26 de setembre se celebra el Humana Day a Barcelona, mentre que les dates triades per Madrid i Sevilla són 3 i 10 d'octubre, respectivament.

L'espai escollit per a la celebració de l'esdeveniment a la Ciutat Comtal és l'Hotel Meliá Barcelona. Tindrà lloc a partir de les 18:30 hores. Si vols participar, descàrrega la teva invitació i confirma la teva assistència al 93 840 21 82.

L'esdeveniment inclourà el lliurament dels IV Premis Humana de Reciclatge Tèxtil i una Exposició sobre Cooperació al Desenvolupament, en la que es podran veure alguns dels elements utilitzats en els programes de cooperació al Sud, que permeten a la població adaptar-se als efectes provocats per les variacions climàtiques.

Entre els ponents de l'acte es troba Salvador Samitier, Cap de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic.

El desafiament del clima

L'augment de les temperatures globals del Planeta, a causa de l'efecte hivernacle, ha anat acompanyat d'importants canvis en el clima. Aquesta variabilitat amenaça la producció agrícola, la seguretat alimentària i els mitjans de subsistència de milions de persones als països en desenvolupament.

Tot això converteix en un gran desafiament mitigar els efectes d'aquests canvis, adaptar-se de la millor manera possible al nou escenari i al mateix temps poder millorar les condicions de vida de les persones afectades.

Humana va començar fa gairebé 20 anys el Programa de Clubs d'Agricultors amb uns criteris molt clars a l'hora de millorar les produccions agrícoles adaptant-se al medi i reduint la seva vulnerabilitat.

Segueix l'actualitat del Humana Day a través d'aquesta web, dels nostres blocs i de les xarxes socials. Pots, a més, descarregar el Butlletí Monogràfic dedicat al Canvi Climàtic.

Humana Day, Barcelona, 26 de setembre-img1
Humana Day, Barcelona, 26 de setembre-img2
Humana Day, Barcelona, 26 de setembre-img3