Humana Day 2012: Women in Action

02-08-2012

La dona en el centre del desenvolupament és el tema central del discurs i el debat de l'Humana Day 2012, que tindrà lloc internacionalment el pròxim 27 de setembre. Partint d'aquest tema, 'Women in Action' és el lema que acompanya el logotip i la resta de suports de comunicació.

Humana Day és un esdeveniment anual internacional en què hi participen col·laboradors i amics de la Fundació. El seu propòsit: difondre la tasca de la Federació Humana People to People i dels seus membres.

L'aprofitament òptim de les habilitats i capacitats de les dones redundaria en una millora de les societats de tot el planeta. No obstant això, avui les dones acumulen el 66% de les hores treballades en tot el planeta i produeixen la meitat dels aliments que es consumeixen. Tanmateix, guanyen només el 10% dels ingressos mundials i posseeixen menys de l'1% dels béns. De mitjana, els seus salaris són la meitat que el dels homes.

Open Day
A Espanya i Portugal, seguint amb la celebració del XXV aniversari, les activitats més rellevants tindran lloc en diverses dates durant el mes de setembre. L'Ametlla del Vallès (13 de setembre), Valderrubio (17 de setembre), Lisboa (24 de setembre), i Leganés (27 de setembre) seran els enclavaments on es realitzaran les habituals jornades de portes obertes i el lliurament dels III Premis de Reciclatge Tèxtil.

A aquestes activitats se n'afegiran de noves entre les quals destaca una Jornada Tècnica sobre la destinació de tots els nostres productes a partir de les donacions dipositades als contenidors de roba.

Humana Day 2012: Women in Action-img1
Humana Day 2012: Women in Action-img2