Humana col·labora amb el Nepal gràcies a tu

30-04-2015

La Fundació donarà 8.996 € a l'ONG nepalesa NEST World, procedents de la recaptació de les botigues registrada el dissabte 2 de maig.

NEST World - Nepal Educational Support Trust és una organització no governamental que treballa des de fa 15 anys a favor de l'educació dels nens i nenes de les comunitats més pobres dels districtes de Sindhupalchok i Makawanpur.

En Sindhupalchok, el 90% de les cases està afectat pel sisme. Per això, NEST està mobilitzant a la comunitat per distribuir l'ajuda que estan rebent, principalment packs de menjar i potabilització d'aigua i kits de primers auxilis.

Purna Kumar Shrestha, fundador de NEST, afirma que "els voluntaris de la nostra organització s'han d'assegurar que la donació d'Humana Fundación Pueblo para Pueblo arribi als damnificats pel terratrèmol tan aviat com sigui possible en forma d'aliments i subministraments bàsics. NEST desitja agrair a tots els clients que han col·laborat en aquesta acció amb les seves compres a les botigues second hand de la Humana".

Coincideix, a més, que aquest dissabte totes les peces es troben a un preu especial d'1 euro.

Humana col·labora amb el Nepal gràcies a tu-img1
Humana col·labora amb el Nepal gràcies a tu-img2