Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

Humana obre a Barcelona la seva primera botiga exclusivament vintage

22-05-2020

Humana obre avui la seva primera botiga exclusivament vintage a Barcelona. Situada ​​al cor de la ciutat, a l'avinguda Francesc Cambó, 30-36, aquesta és la primera botiga de la Fundació especialitzada a el complet en peces i tendències de dècades passades.

Amb un concepte totalment innovador i un entorn marcat per una decoració clàssica i retro, la botiga compta amb col·leccions per a home i dona. A l'interior de el local, els clients poden sentir l'experiència única de comprar peces de qualitat i disseny i, a el mateix temps, sentir-se partícips de la moda sostenible. Amb el valor afegit que a l'comprar, col·laboren amb els fins socials de la Fundació.

A Barcelona, ​​Humana compte, a més, amb 4 botigues amb secció vintage: Astúries, 41; General Álvarez de Castro, 2; Hospital, 91 i Ronda Universitat, 19

Experiència de client en les botigues Humana a l'era Post COVID19

Humana ofereix en els seus establiments les màximes garanties sanitàries per a l'equip i el públic, així com de confort, assegurant una bona experiència per al client, en un entorn fiable i amigable.

Per a això, es limita l'aforament, es promou el distanciament social dins el local, una circulació fluida per evitar aglomeracions, es limita el nombre de emprovadors operatius, es promou el pagament amb targeta i s'ofereix a el client totes les facilitats perquè la seva estada a la botiga sigui plenament satisfactòria.

Les peces que els clients es proven però que decideixen no comprar, deixen temporalment d'estar a la venda, ja que es confinen en saques tancades durant 48 hores, abans de tornar a ser perxades i estar disponibles per a la seva adquisició.

Els clients compten en tot moment amb informació sobre les mesures adoptades a través del fil musical, la pantalla situada a la part posterior de la caixa, la cartelleria existent i el propi staff.

Amb Humana, les teves compres són segures

Humana obre a Barcelona la seva primera botiga exclusivament vintage-img1
Humana obre a Barcelona la seva primera botiga exclusivament vintage-img2