Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

Aquest Planeta necessita solidaritat. Cada contribució compte. dóna

24-07-2020

Les conseqüències de la crisi sanitària global que estem vivint han provocat l'alentiment de l'activitat de la Fundació, posant en perill la seva sostenibilitat, la dels 600 llocs de treball que manté en l'actualitat i la supervivència dels programes de cooperació internacional a el desenvolupament que porta a terme.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda per prosseguir amb la nostra tasca de protecció de l'entorn, lluita contra el canvi climàtic i suport a les comunitats més desfavorides.

Moltes gràcies per donar i compartir.

#ColaboraconHumana

 

Els nostres principals desafiaments segueixen sent els mateixos

Estem davant la major crisi sanitària de la història recent d'aquest Planeta, que ha posat de manifest que tots i totes som vulnerables, sense importar el racó de món en el qual ens trobem.

Per això, hem de mantenir una perspectiva global dels reptes als quals ens enfrontem a curt, mitjà i llarg termini. La lluita contra la pobresa, la desigualtat i la injustícia han de seguir sent com a societat, com a comunitat, com a persones, els nostres principals desafiaments.

És cert que la pandèmia pot suposar un abans i un després per al conjunt de la humanitat. Però això no impedeix que els nostres valors com a organització romanguin intactes. En aquest moment tenen, fins i tot, més sentit, més importància. La millora de les condicions de vida d'aquells que més ho necessiten i la protecció de l'entorn i de l'entorn són la nostra raó de ser, ara més que mai.

El nostre compromís amb les desenes de milers de persones involucrades en els programes de cooperació internacional de la Fundació i els seus socis locals ha de redoblar-, mantenint una visió en la qual prevalgui la sostenibilitat i que sigui de llarg abast.

Els reptes que tenim davant nostre són encara més poderosos a causa de el moment que travessem. Per això, et demanem que ens segueixis acompanyant en aquest camí per contribuir a fer d'aquest Planeta un lloc més just i sostenible.

FES UN DONATIU

Aquest Planeta necessita solidaritat. Cada contribució compte. dóna-img1
Aquest Planeta necessita solidaritat. Cada contribució compte. dóna-img2