Establint ponts entre el reciclatge tèxtil i la RSE

12-06-2013

Humana acudeix a la quarta Setmana de la RSC a Catalunya amb el propòsit de donar a conèixer la tasca que està duent a terme en l'àmbit de la responsabilitat social: la Fundació dóna a les empreses que ho desitgin l'oportunitat de participar en els programes de cooperació al desenvolupament i protecció de medi ambient a través de diferents iniciatives.

El principal objectiu de la Setmana de la RSC, segons els seus organitzadors, és promoure la conscienciació de la societat al voltant de la responsabilitat social de l'empresa, el consum responsable i el medi ambient.

El programa de l'esdeveniment inclou les següents activitats: el dimecres 12 de juny, al Palau Reial Major, el cicle de conferències 'SOC-ECO-AMB', al voltant dels tres àmbits de la sostenibilitat: social, econòmic i mediambiental. Humana participa com a ponent en l'apartat 'ECO', amb ASM i Idaccion, en la conferència prevista dimecres entre les 10:30 i les 11:15, per tal de mostrar els ponts que s'estableixen entre el reciclatge tèxtil i la responsabilitat social. El títol de la ponència de la Fundació és "El reciclatge tèxtil com a motor de projectes socials".

Dimecres igualment tenen lloc les conferències 'Territoris', en què es mostraran experiències innovadores en relació a la responsabilitat social en l'àmbit dels territoris socialment responsables. A continuació s'organitza la Fira Dinàmica RSC de bones pràctiques i networking.

La jornada de dissabte està reservada al voluntariat corporatiu, mentre que durant el diumenge diferents entitats socials i relacionades amb el medi ambient organitzen una jornada de portes obertes. Humana ofereix la possibilitat de visitar la seva planta de classificació de l'Ametlla del Vallès.

Establint ponts entre el reciclatge tèxtil i la RSE-img1
Establint ponts entre el reciclatge tèxtil i la RSE-img2