Lliurats els III Premis Humana de Reciclatge Tèxtil

14-09-2012

Més de 200 persones, entre col·laboradors, amics i membres de l'organització, van participar ahir a l'Open Day organitzat a la seu d'Humana a l'Ametlla del Vallès, Barcelona, ??amb motiu de l'Humana Day 2012 i de la celebració del XXV Aniversari de l'entitat.

Durant l'esdeveniment va tenir lloc la cerimònia de lliurament dels III Premis Humana de Reciclatge, corresponents a l'àrea de Catalunya. Les entitats i organitzacions que van obtenir el primer premi a les diferents categories són els següents:

*Municipis col·laboradors
* Sant Quirze del Vallès. Major quantitat de kg de tèxtil recollit per habitant al 2011
* Reus. Major creixement 2011/2010
* Cerdanyola del Vallès. Major quantitat de kg recollits al 2011

*Altres Municipis col·laboradors
* Barcelona. Major quantitat de kg recollits al 2011

*Col·laboradors privats
* Aparcament Barcelona. Major quantitat de kg de tèxtil recollit per contenidor al 2011
* Carrefour Castelldefels. Major creixement 2011/2010
* Alcampo Sant Quirze. Major quantitat de kg recollits al 2011

També es va lliurar el premi de Responsabilitat Socioambiental als ajuntaments de Rubí, Montgat, Castelló d'Empúries, Badia del Vallès, Seva i Igualada, així com a Càritas Igualada. A més, Sorli, Petrocat i Caprabo van rebre el Premi de Responsabilitat Social Corporativa.

Mostra sobre cooperació
Al marge del lliurament dels premis, va tenir lloc una Mostra sobre Cooperació i un Seminari sobre Reciclatge Tèxtil. L'objectiu d'aquesta mostra és donar a conèixer la realitat de les comunitats on Humana realitza els seus projectes a través d'elements quotidians tant per al seu treball com per a les tasques de la llar. Pous i bombes de corda, forns millorats, plaques solars, teles mosquiteres, test del VIH sobre terreny, es converteixen en instruments fonamentals per dur a terme els projectes de cooperació, ja que doten a la població d'unes infraestructures bàsiques que suposen una important millora en les seves condicions de vida. L'exposició està formada per alguns d'aquests elements, així com per panells il·lustratius sobre el seu funcionament i paper dins dels projectes de cooperació.

El 17 de setembre, a la planta de classificació d'Humana a Valderrubio (Granada), el 24 a Lisboa i el 27 a Leganés tindran lloc esdeveniments similars, que també inclouran el lliurament dels Premis de Reciclatge Tèxtil corresponents a les entitats públiques i privades de les seves respectives àrees d'influència.

Lliurats els III Premis Humana de Reciclatge Tèxtil-img1
Lliurats els III Premis Humana de Reciclatge Tèxtil-img2