El Projecte de descarbornització d'escoles de Yunnan segueix sumant suports

28-12-2021

Recentment han tingut lloc dues presentacions a manera de llançament oficial del Projecte Pilot d'Escoles Baixes a Carboni de Yunnan, que la Fundació Poble per a Poble desenvolupa des de l'any passat a la província de Yunnan, a la Xina, amb el finançament de la Unió Europea i la col·laboració d'un grup d'organitzacions locals destacats.

La primera d'aquestes presentacions va ser organitzada al districte de Dongchuan. Durant la mateixa, Ma Qiyan, subdirector de l'Oficina d'Educació i Esports d'aquest districte, va assegurar que 'hem de crear consciència per garantir que el projecte aconsegueixi els objectius esperats i enfortir les mesures per promoure que totes les escoles del districte implementin plenament les mesures de protecció del medi ambient i de baixes emissions de carboni'.

Liu Xi, líder del projecte, va presentar les diverses activitats, reunions informatives i formacions que s'estan duent a terme. L'objectiu és construir una plataforma de cooperació i intercanvi entre les escoles per millorar la conscienciació sobre el canvi climàtic entre professorat i alumnat, i donar suport a les escoles en la implementació de mesures per reduir les seves emissions.

Posteriorment es va dur a terme un esdeveniment similar a l'Oficina d'Educació i Esports de la ciutat d'Anning. Qi Chao, un dels oficials del projecte, va exposar els fonaments del mètode heurístic desenvolupat per incrementar el nivell de coneixement que els participants del projecte tenen sobre el canvi climàtic: sobre la situació actual del fenomen i les seves conseqüències, els efectes dels gasos de efecte hivernacle, les causes dorigen antropocèntric daquest procés i la gestió de recursos i residus com a eix fonamental de la protecció del medi ambient i de la lluita contra lescalfament global.

Més notícies

El Projecte de descarbornització d'escoles de Yunnan segueix sumant suports-img1
El Projecte de descarbornització d'escoles de Yunnan segueix sumant suports-img2
El Projecte de descarbornització d'escoles de Yunnan segueix sumant suports-img3