El projecte de desenvolupament comunitari d'Equateur, Congo, entra a la recta final

15-02-2012

Informació i formació sobre aigua, sanejament i higiene, construcció de latrines, formació de professors, alfabetització d'adults, un programa de préstecs rotatoris de bestiar, i millora de les collites són alguns dels aspectes fonamentals del projecte de desenvolupament comunitari que Humana està portant a terme de la mà del seu soci local, HPP Congo, a la província d'Equateur. Aquest projecte, cofinançat per la Comissió Europea, acaba d'entrar en la fase final.

Les 3.000 famílies participants en el projecte es reuneixen setmanalment en petits grups liderats per personal del projecte per tal de millorar les condicions de vida de les seves famílies. El treball en comú i l'ús de tecnologia senzilla i de baix cost ha permès assolir els objectius marcats d'un projecte que finalitzarà a l'abril de 2012.

Cal destacar la implicació de tots els participants i sobretot dels joves, ja que s'han establert 7 clubs amb gairebé 500 participants. De la mateixa manera s'han millorat 8 escoles primàries i 800 agricultors han incrementat els rendiments de les seves collites.

El projecte de desenvolupament comunitari d'Equateur, Congo, entra a la recta final-img1
El projecte de desenvolupament comunitari d'Equateur, Congo, entra a la recta final-img2