El Consorci de Medi Ambient de Segòvia s'uneix a la xarxa d'Humana

30-07-2012

La Fundació i el Consorci Provincial de Medi Ambient de Segòvia, en dependència de la Diputació, han establert un conveni de col·laboració en virtut del qual s'han instal·lat fins al moment un total de 40 contenidors de tèxtil usat en 20 municipis, entre els quals hi figuren Cantalejo, La Granja de Sant Ildefons, San Cristóbal de Segòvia, Riaza o Torrecaballeros.

La incorporació del Consorci a la xarxa de reciclatge i cooperació d'Humana proporcionarà als habitants d'aquests municipis una manera senzilla i segura de realitzar les seves donacions de roba i calçat per a un fi solidari, avalat per un servei professional que ja es realitza en més de 800 municipis de tot Espanya.

L'objectiu és ampliar la xarxa de recollida a la província mitjançant la instal·lació de més contenidors en d'altres localitats segovianes.

La gestió del tèxtil recollit permetrà l'obtenció de recursos per al finançament i desenvolupament de programes de cooperació a l'Àfrica, Amèrica Llatina i l'Àsia en els àmbits de l'educació, l'agricultura i el desenvolupament rural, el desenvolupament comunitari, les malalties contagioses i l'assistència i emergència.

El Consorci de Medi Ambient de Segòvia s'uneix a la xarxa d'Humana-img1
El Consorci de Medi Ambient de Segòvia s'uneix a la xarxa d'Humana-img2