Educació, art, cultura i desenvolupament

17-11-2014

Humana i la Càtedra Unesco de la Universitat de Girona llança el curs d'especialització dedicat al potencial de l'educació, l'art i la cultura en les accions de desenvolupament.

Es part del projecte 'Youth in Action'de la Fundació. De fet un dels seus objectius és visibilitzar i posar en valor l'experiència acumulada a Sud-àfrica amb aquest projecte, per tal d'aprendre amb la pràctica.

Aquest programa formatiu proporciona una visió general de les relacions entre cultura i desenvolupament, posant especial èmfasi en la capacitació de joves com a factors imprescindibles per a l'empoderament de les comunitats. Pretén transmetre un coneixement precís sobre com es configuren les relacions entre educació i cultura al servei del progrés comunitari. Al mateix temps ofereix eines pràctiques per als agents del sector cultural i de la cooperació.

L'organització del curs va a càrrec de la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona, amb la col·laboració de la Unió Europea i Conarte Internacional.

Per ONG i professionals

El curs està dirigit a:

- Als equips d'altres ONG.
- A aquelles persones que, des de diferents organitzacions i institucions, treballen en l'àmbit de la gestió cultural, la cooperació cultural internacional, l'educació artística o el desenvolupament comunitari.
-A Tots aquells que, amb o sense experiència prèvia, vulguin enfocar la seva pràctica professional cap a les relacions entre educació, cultura i desenvolupament.

El curs és on line i consta de 90 hores lectives. Es troba actiu del 24 de novembre al 9 d'abril de 2015. El nombre de places disponibles és de 40.

-

Educació, art, cultura i desenvolupament-img1
Educació, art, cultura i desenvolupament-img2