Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

DONATE FASHION: el cercle virtuós de la segona vida de la roba

31-08-2020

Sabies que a les botigues Humana pots també donar la roba i calçat que ja no utilitzes? Per a això en cada punt de venda comptes amb un contenidor en què dipositar el tèxtil i el calçat.

Donar a les botigues Humana té diversos avantatges:

  • Comptes amb elles en zones molt cèntriques de Madrid, Barcelona, ​​Sevilla, Granada i València, així com a Reus (Tarragona).
  • Reps un tracte personalitzat per part del nostre equip.
  • Com agraïment a la teva col·laboració, l'staff de la Fundació et farà lliurament d'un descompte que podràs bescanviar a qualsevol de les nostres botigues Humana. Per tant, la donació es converteix en una oportunitat per adquirir moda sostenible i col·laborar encara més amb els fins socials de l'organització.

Recorda que el tèxtil recuperat a través de la xarxa de contenidors d'Humana es sotmet a un procés de preparació per a la reutilització amb l'objectiu d'aconseguir el seu màxim aprofitament i aconseguir amb tot això els recursos necessaris per a garantir la sostenibilitat de la pròpia organització i de els programes socials que porta a terme a tant a Àfrica, Amèrica llatina i Àsia com a territori més proper.

Xarxa de Botigues Humana

Contenidors Humana

DONATE FASHION

DONATE FASHION: el cercle virtuós de la segona vida de la roba-img1
DONATE FASHION: el cercle virtuós de la segona vida de la roba-img2