Conveni amb la Fundació Alcobendas i la Fundació de la Federació Espanyola de Bàsquet

03-06-2014

Humana, la Fundació Alcobendas i la Fundació FEB 2014 (Federació Espanyola de Bàsquet) han signat un conveni que permetrà destinar 25.000 euros al Centre de Formació Integral Casa Espanya, en Hann Bel Air, Senegal, que acull 330 nens i nenes de famílies desfavorides.

Part dels fons destinats a aquest centre de formació procedeixen dels recursos generats per Humana mitjançant la gestió i valorització de la roba recollida a Alcobendas. De fet, aquest és un dels municipis en què la Fundació més roba recull cada any (més de 300.000 kg) , gràcies al mig centenar de contenidors existents.

Per això, Alcobendas va recollir un dels guardons dels IV Premis Humana de Reciclatge Tèxtil , lliurats amb motiu del Humana Day 2013.

Esport i cooperació
En l'acte de la signatura del conveni han participat Ignacio García de Vinuesa, alcalde d'Alcobendas, i José Luis Sáez Regalado, president de la Fundació FEB 2014, així com Amaya Valdemoro, Fernando Romay, Jorge Garbajosa i Pilar Aventín, Manager de la Recollida a Madrid d'Humana.

Durant la seva intervenció, García de Vinuesa, va destacar la tasca d'Humana en l'àmbit del reciclatge tèxtil i va emplaçar tots els ciutadans a dipositar la seva roba usada en els contenidors adequats.

El Centre de Formació Integral Casa Espanya treballa, més enllà de l'educació, en aspectes com sanitat, alimentació, alfabetització d'adults i esport, amb especial atenció al bàsquet.

Conveni amb la Fundació Alcobendas i la Fundació de la Federació Espanyola de Bàsquet-img1
Conveni amb la Fundació Alcobendas i la Fundació de la Federació Espanyola de Bàsquet-img2