Compromesos amb el reciclatge tèxtil a Astúries

01-08-2014

Des del dissabte 2 d'agost i fins al dia 17 el Recinte Firal d'Astúries Luis *Adaro acull la 58º edició de la Fira Internacional de Mostres d'Astúries (*FIDMA), un esdeveniment general de productes, serveis, turisme, comerç, restauració, etc., visitada per més de 700.000 persones i que es converteix any rere any en un punt de trobada de l'estiu *gijonés, coincidint amb la setmana gran de la ciutat. Per segona edició consecutiva, Humana estarà present amb un estand per explicar la nostra activitat a la regió i oferir activitats gratuïtes als visitants més petits.

L'estand d'Humana està situat en el pavelló 4 i és el número 7. En el recinte firal explicarem als assistents la labor que la Fundació duu a terme entorn de la protecció del medi ambient, la cooperació al desenvolupament, la sensibilització, l'agricultura social, el reciclatge tèxtil i l'ajuda social.

També acollirà activitats lúdiques com a tallers de marionetes elaborades amb material reciclat i "*pintacaras", dirigits als visitants més petits. Així mateix, l'estand comptarà amb l'exposició "*Our *climate, *our *challenge" dedicada al canvi climàtic.

Compromesos amb el reciclatge tèxtil a Astúries-img1
Compromesos amb el reciclatge tèxtil a Astúries-img2