Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

Xina: Nominats 35 centres com Escoles pioneres amb baixes emissions de carboni a Yunnan

18-03-2021

Un total de 35 escoles han estat nominades com a candidates per a "Escoles pioneres amb baixes emissions de carboni a la província de Yunnan", en el marc de el Projecte Pilot d'Escoles Baixes en Carboni de Yunnan (Xina) que Humana People to People desenvolupa amb la col·laboració de la Unió Europea i d'un destacat grup d'entitats locals.

El desembre passat les escoles van presentar les seves candidatures per a convertir-se en un dels centres nominats. Després de l'avaluació corresponent per part de Comitè de Gestió de el projecte, 35 van ser seleccionades com a candidates a "Escoles pioneres amb baixes emissions de carboni a la província de Yunnan".

El comitè de gestió de el projecte durà a terme una segona avaluació i selecció d'acord amb l'exercici de l'escola en 2021 en el que reducció de les emissions i lluita contra les conseqüències de canvi climàtic es refereix. S'espera que 20 de les candidates accedeixin a l'última fase, abans de ser anunciats, a finals d'any, els centres que finalment són designats com "Escoles pioneres amb baixes emissions de carboni a la província de Yunnan". A continuació es durà a terme una cerimònia en la qual el Departament d'Educació de la província de Yunnan i l'Oficina de Representació d'Humana People to People a la província lliuraran els guardons.

Recentment la Xina ha anunciat que adoptarà polítiques i mesures més eficaces per reduir les seves emissions i contribuir en major mesura a la lluita contra les conseqüències de l'canvi climàtic. El país pretén redoblar els seus esforços per aconseguir l'objectiu de neutralitat de carboni el 2060

Xina: Nominats 35 centres com Escoles pioneres amb baixes emissions de carboni a Yunnan-img1
Xina: Nominats 35 centres com Escoles pioneres amb baixes emissions de carboni a Yunnan-img2