Prop de 100 ONGD han participat en la Trobada de Projectes Solidaris de Valladolid

14-11-2011

Prop d'un centenar d'organitzacions no governamentals de desenvolupament (ONGD) - entre les quals ha figurat Humana-ha participat en la Trobada de Projectes Solidaris celebrat del 10 al 12 de novembre a Valladolid.

Juntament amb l'àrea expositiva, en la qual s'han mostrat els projectes de cooperació que les ONGD presents estan duent a terme en l'actualitat, cal destacar un cicle de més de 25 hores en el qual s'han projectat documentals, pel · lícules i curtmetratges que la situació de les comunitats del Sud, des d'òptiques molt diferents.

La trobada ha comptat, a més, amb un programa de jornades tècniques en què han participat experts en qüestions com el paper del voluntariat, responsabilitat empresarial i desenvolupament, situació de les ONGD i propostes de futur o instruments de cooperació.

Encara que l'entrada per a professionals i gran públic era gratuïta, el volum d'assistents pot qualificar-se de discret. No obstant això, l'esdeveniment ha resultat molt interessant per intercanviar experiències amb altres organitzacions i per establir contactes amb entitats amb les quals col · laborar a curt i mitjà termini.

Prop de 100 ONGD han participat en la Trobada de Projectes Solidaris de Valladolid-img1