Arrenca la Fira Internacional de la Recuperació i el Reciclatge SRR

12-06-2014

Fins el 13 de juny IFEMA Madrid acull la quarta edició de la Fira Internacional de la Recuperació i el Reciclatge SRR. Un petit equip d'Humana és present a la fira per tal de potenciar els contactes de la Fundació i compartir experiències i coneixement amb altres entitats dedicades a la gestió de residus. El reciclatge tèxtil és fonamental a l'hora d'abordar el tractament de residus. D'aquí la importància de dotar-lo de la dimensió que mereix, per la seva influència en la protecció del medi ambient.

SRR recull una àmplia oferta de serveis dedicats tant a la recuperació, fragmentació, reciclat i valorització de tot tipus de residus com a la logística i les activitats de certificadores i verificadores ambientals. El saló s'ha consolidat al mateix temps com un espai idoni per donar a conèixer les millors pràctiques ambientals.

Congrés de la Recuperació i el Reciclatge
La Federació Espanyola de la Recuperació i el Reciclatge (FER), de la qual Humana forma part, és l'encarregada de promoure aquesta fira. Paral • lelament a SRR té lloc TECMA, 17a Fira Internacional de l'Urbanisme i del Medi Ambient. Així mateix, la pròpia FER aprofita aquestes importants cites per organitzar el Congrés Nacional de la Recuperació i el Reciclatge, que arriba a la dotzena edició.
-

Arrenca la Fira Internacional de la Recuperació i el Reciclatge SRR-img1
Arrenca la Fira Internacional de la Recuperació i el Reciclatge SRR-img2