Obertura al centre de Madrid

28-06-2012

Aquest nou establiment està situat al Carrer Atocha, 33, Metro Sol, ofereixen una superfície comercial de 150 m2 distribuïts en una sola planta on és possible adquirir roba i complements de dona, home i nen, així com calçat i tèxtil del llar. El local permet emmagatzemar 6.000 peces. Està situat en una zona eminentment turística, disposa d'una façana de cinc metres, cosa que li proporciona una gran visibilitat.

En línies generals, aquest establiment, de la mateixa manera que els altres 29 amb què compta Humana a la Península Ibèrica, va dirigit a tres tipus de clients. El primer i principal: aquells que busquen una roba de certa qualitat a preus baixos, és a dir, persones amb un poder adquisitiu mitjà amb gust per les peces de qualitat, per exemple joves o població immigrant; segon, aquells que volen col·laborar amb els projectes de cooperació al desenvolupament de la Fundació, i, tercer, aquells que busquen peces especials i úniques.

Els recursos obtinguts a través de les 29 botigues d'Humana a Espanya i Portugal permeten el finançament i la implementació de projectes de cooperació al desenvolupament a l'Àfrica, Amèrica Llatina i l'Àsia en els àmbits de l'educació, l'agricultura i el desenvolupament rural, el desenvolupament comunitari, les malalties contagioses i l'assistència i emergència.

Obertura al centre de Madrid-img1
Obertura al centre de Madrid-img2