Oberta la convocatòria 2013 del Programa d'Agricultura Social

19-02-2013

El Programa d'Agricultura Social i Sostenible d'Humana promou aquest tipus d'agricultura oferint suport tècnic i econòmic a diverses entitats catalanes considerades d'interès social.

Jesper Wohlert, Coordinador General d'Humana, explica que "la Fundació parteix de l'experiència acumulada en els projectes d'agricultura i seguretat alimentària que desenvolupa en els països del Sud per impulsar a Catalunya models agrícoles sostenibles". Les organitzacions participants, a més, tenen una tasca social ja sigui perquè estan especialitzades en la producció ecològica o bé perquè treballen en l'àmbit de l'exclusió.

El termini de presentació d'iniciatives finalitza el proper 15 de març.

Programa 2012

Amunt.Ebre, a la zona de Deltebre, Tarragona, va ser una de les entitats seleccionades a la convocatòria 2012 per a promoure la comercialització de productes ecològics i de qualitat per part de persones en risc d'exclusió social.

Per això, s'està desenvolupant la infraestructura i els recursos per tenir una marca acreditada que doni resposta al petit agricultor, que sovint acabava comercialitzant els seus excedents de producció d'una manera convencional, tot i tractar-se de productes ecològics. La iniciativa recull, entre d'altres, la posada a punt d'un obrador i d'estratègies de màrqueting per a la venda en línia.

Punt Eco Agroambiental i Associació Sant Tomàs-PARMO van ser també escollides al 2012 per a participar en el programa d'agricultura social.

Més informació a www.agriculturasocial.saviae.com

Oberta la convocatòria 2013 del Programa d'Agricultura Social-img1
Oberta la convocatòria 2013 del Programa d'Agricultura Social-img2
Oberta la convocatòria 2013 del Programa d'Agricultura Social-img3