T'esperem a Demos2023 el Fòrum de les Fundacions i la Societat Civil

20-09-2023

Els dies 26 i 27 de setembre se celebra a la Casa del Lector de Madrid #Demos2023, la setena edició del Fòrum de les Fundacions i la Societat Civil.

#Demos2023 tindrà lloc al voltant #October1Europe, el Dia Europeu de Fundacions i Donants - "Building Tomorrow, Together" - perquè la filantropia europea és essencial per construir una acció cívica comuna, per afrontar la triple transició (Social-Tecnològica-Verd) i avançar a l'Europa dels Ciutadans.

Dimecres 27 #Demos2023 ofereix un programa interessant amb sessions plenàries i paral·leles en què s'abordaran qüestions com els reptes d'una transició ecològica i justa, digitalització, inversió responsable i inversió d'impacte, igualtat de gènere, ocupació de qualitat i sostenible i impacte local, entre d'altres.

La jornada conclourà amb el lliurament dels premis de l'Associació Espanyola de Fundacions #PremiosAEF

Humana a #Demos2023

Humana participa activament en aquesta setena edició de Demos: comptarem amb un dels Demo Points: es tractarà d´una crida d´atenció sobre com és possible reduir les emissions donant una segona vida al tèxtil, contribuint així a la lluita contra el canvi climàtic.

Aquest Demo Point funcionarà com a punt de recollida de tèxtil usat, així que animem a totes les persones que acudeixin al Fòrum que ho facin acompanyats de la roba i el calçat que ja no necessitin perquè li donem una segona vida.

Gràcies!

Més notícies

T'esperem a Demos2023 el Fòrum de les Fundacions i la Societat Civil-img1
T'esperem a Demos2023 el Fòrum de les Fundacions i la Societat Civil-img2