Veu la llum 'Humana Notícies Andalusia'

17-12-2013

La Fundació va presentar dissabte passat, en el marc de la trobada de bàsquet entre el Club Bàsquet Sevilla Cajasol i el Bilbao Basket, el primer número del "Humana Notícies", un butlletí informatiu en el qual es dóna compte de l'activitat que l'organització porta a terme a Andalusia.

El "Humana Notícies" neix amb la vocació de ser un mitjà per interactuar i per comunicar l'actualitat de la Fundació als donants de tèxtil usat així com a les institucions i entitats privades que col • laboren amb l'entitat . Vol ser també un instrument per difondre les iniciatives i projectes que realitzem a Andalusia i per agrair el suport i la confiança que la ciutadania i els col • laboradors dipositen en el treball que Humana desenvolupa a la comunitat .

El butlletí recull notícies, experiències i testimonis al voltant de les línies principals de treball d'Humana: protecció del medi ambient, cooperació al desenvolupament, creació d'ocupació, agricultura social i accions d'ajuda social.

Els 25.000 exemplars editats es distribuiran durant els propers dies a Sevilla i Granada, així com a la resta de ciutats i localitats andaluses en les que la Fundació està present. També es podrà trobar a les quatre botigues second hand amb què Humana compte a Andalusia (2 a Sevilla i 2 a Granada).

Veu la llum 'Humana Notícies Andalusia'-img1
Veu la llum 'Humana Notícies Andalusia'-img2