La Sant Silvestre Vallecana, per la reutilització de tèxtil

23-12-2016

La Fundació treballa dia a dia per aconseguir en la societat una major visibilitat de la importància de la reutilització de tèxtil, donat el seu impacte positiu sobre el medi ambient i la clara vessant social que té.

Per això, és habitual que Humana promou la seva presència en activitats i esdeveniments amb gran impacte en la societat. Un exemple és la nostra ja tradicional presència a la popular cursa de Sant Silvestre, a Madrid, el 31 de desembre.

Per quart any consecutiu la Fundació s'encarregarà de la recollida de la roba que els participants de la cursa abandonen l'iniciar la prova. El fred hivernal de Madrid provoca que els corredors vagin a la sortida al Santiago Bernabéu amb roba d'abric, de la qual prescindeixen a l'iniciar-se la prova, de 10 quilòmetres de distància.

En l'edició de 2015 es va recollir al voltant de media tona de roba usada. L'objectiu per tant, és superar aquesta xifra en 2016. Per a això, Humana desplaçarà un dels seus camions i xofers per fer-se càrrec de la recollida de roba.

Més enllà dels quilos recollits, accions com aquestes demostren que Humana treballa per estar més a prop dels ciutadans i dels seus col·laboradors públics i privats.

La Sant Silvestre Vallecana, per la reutilització de tèxtil-img1