La moda sostenible i solidària, un valor afegit per al retail

14-03-2013

Humana segueix treballant en el desenvolupament del concepte de moda sostenible i solidària com a valor afegit per al sector del retail a Espanya. La Fundació genera un valor afegit a la part final del cicle de la roba i el calçat en la qual s'integra el foment de la reutilització i el reciclatge.

Humana va oferir el dilluns a Ideaslab, a la Fira Internacional de Calçat i Articles de Pell Modacalzado + Iberpiel, a Madrid, un taller on es van abordar tots aquests conceptes. L'esdeveniment va comptar amb el suport de la Federació d'Indústries de Calçat Espanyol (FICE).

La Fundació ofereix a les empreses de moda i calçat la possibilitat de donar els seus estocs, promoure campanyes puntuals de recollida de tèxtil i calçat, que inclouen incentius per als clients, i ubicar contenidors als seus establiments.

Moda sostenible i també solidària

Les peces i el calçat donats contribueixen d'aquesta manera al desenvolupament de països al sud, permetent la realització de programes a llarg termini en diversos sectors d'activitat com són la promoció de la qualitat en l'educació o el desenvolupament comunitari o agrícola.

La sostenibilitat aplicada a la moda permet a les empreses comptar amb un client més fidel i compromès i suposa un valor afegit per a la marca.

La moda sostenible i solidària, un valor afegit per al retail-img1
La moda sostenible i solidària, un valor afegit per al retail-img2