L'hora de la moda sostenible

23-04-2014

Humana col • labora activament en el Fashion Revolution Day , que se celebra a tot el món demà 24 d'abril. El 2013, precisament en aquesta data , el 24 d'abril , un total de 1.133 persones van perdre la vida i 2.500 van resultar ferides en l'incendi del Rana Plaza, una fàbrica de tèxtil situada a Dhaka, a Bangladesh.

El Fashion Revolution Day és un toc d'atenció per a la indústria de la moda, per als consumidors , per a la societat en conjunt. És un homenatge a les víctimes del Rana Plaza. Un esdeveniment que tracta d'impulsar la moda sostenible i ètica, en la qual principis com la sostenibilitat, el respecte pels drets dels treballadors o pel medi ambient són protagonistes.

Entre les iniciatives previstes amb motiu d'aquest dia apareix la I Passarel • la de Moda Sostenible de Barcelona, al Palau Robert, a partir de les 17 hores. Està organitzat per l'Associació de Moda Sostenible de Barcelona que, al seu torn, està darrere del propi Fashion Revolution Day Spain.

III Jornada de Moda Sostenible
Els dies 25 i 26 d'abril col • laborem en la III Jornada de Moda Sostenible, que se celebra al Museu del Traje de Madrid, impulsada per Slow Fashion Spain. El lema de la jornada és: Moda + Sostenibilitat + Innovació = Evolució.

Durant dos intensos i interessants dies de treball s'abordaran qüestions com ecodisseny, nous models i materials sostenibles, innovació, economia, ecologia o creació de xarxes per al canvi al sector de la moda.

Entre els ponents figuren representants de Greenpeace, Campaña Ropa Limpia, Jeanología, Lebenskleidung, Iconic Barcelona, Ethical Fashion Show, Biocultura, Alqvimia o la Red Creativa y Sostenible.

Tens tota la informació sobre el programa, els ponents i els continguts previstos en modasostenible.es

Humana ha facilitat el tèxtil amb què Occhiena Moda Ètica ha fabricat el 'Welcome Pack' que es lliurarà a tots els participants a la Jornada.

 L'hora de la moda sostenible-img1
 L'hora de la moda sostenible-img2
 L'hora de la moda sostenible-img3