L'educació per al desenvolupament, també a l'estiu

14-07-2011


Després de finalitzar el curs escolar i, per això, haver posat punt i seguit al Programa d'Educació per al Desenvolupament en els centres escolars de la Comunitat de Madrid, Humana ha començat en diferents campaments d'estiu un cicle de tallers infantils sobre educació, destinats a nens de 8 a 12 anys.

Els objectius d'aquests tallers són fomentar la creativitat mitjançant l'elaboració de titelles amb material reciclat, amb especial atenció a la roba usada, i aprendre a reflexionar sobre les petites accions que els ciutadans podem fer per contribuir al desenvolupament sostenible i al progrés de les comunitats menys afavorides.

De moment s'han dut a terme activitats d'aquest tipus en el marc del campament d'estiu de l'escola Andrés Segòvia de Leganés, amb la participació d'una vintena de nens i nenes. Els dies 7, 8, 11 i 12 de juliol s'han organitzat tallers similars en els campaments dels centres escolars Blas de Otero, Alfonso Rodríguez Castelao, Rafael Alberti i Beat Simó de Rojas, respectivament, tots ells de Móstoles.

El proper mes de setembre Humana reprendrà el seu programa d'educació per al desenvolupament en els centres escolars. Per més informació, clica aquí.

L'educació per al desenvolupament, també a l'estiu-img1