L'educació en l'Agenda post2015

12-05-2015

Del 19 al 22 de maig se celebra a Incheon, Corea del Sud, el World Education Forum (WEF), organitzada per la UNESCO.

El seu objectiu és definir les noves metes en matèria educativa de cara a l'Agenda de Desenvolupament Sostenible, que es fixarà en la cimera prevista el proper mes de setembre.

Dret a l'educació, equitat, integració, qualitat de l'educació i aprenentatge al llarg de tota la vida són les cinc àrees temàtiques principals que s'abordaran aquests dies a Corea.

NGO Forum

Avui i demà s'està celebrant l'anomenat NGO Forum, en el qual diverses organitzacions no governamentals, entre les quals figura Humana, estan debatent per establir el marc post-2015 en el que a educació i desenvolupament es refereix. 

Es pretén, a més, definir les estratègies del compromís de la societat civil davant l'agenda-2015. Els resultats d'aquest fòrum seran presentats demà durant la cerimònia d'obertura del WEF.

Humana acudeix al fòrum amb l'ànim de compartir bones pràctiques sobre solucions aplicades a l'educació i al progrés de les comunitats; solucions algunes d'elles que està implantant en els programes de cooperació duts a terme. Humana va igualment amb el propòsit d'estrènyer llaços amb altres organitzacions

L'educació en l'Agenda post2015-img1
L'educació en l'Agenda post2015-img2