Illes Balears s'uneix a la xarxa de reciclatge i cooperació d'Humana

14-02-2012

Humana ha instal·lat els seus primers 60 contenidors de roba i calçat usat a l'illa de Mallorca, als municipis d'Alcúdia, Algaida, Binissalem, Calvià, Felanitx, Inca, Llubí, Llucmajor, Manacor, Marratxí, Muro, Palma, Porreres i Santa Margalida, respectivament.

La iniciativa proporcionarà als habitants d'aquests municipis una manera senzilla i segura de realitzar les seves donacions de roba i calçat per a un fi solidari, avalat per un servei professional que ja es realitza en més de 800 municipis de tot Espanya.
D'aquests 60 contenidors, 23 s'han col·locat en virtut dels convenis de col·laboració signats amb els il·lustríssims ajuntaments de Marratxí (13 contenidors), Santa Margalida (5), Porreres (2), Algaida (2) i Llubí (1). La resta procedeixen d'acords establerts amb entitats privades entre els quals hi figuren l'Hospital Son Espases a Palma, l'estació de servei BP Can Pastilla a Palma, el Col·legi Son Veri Nou a Llucmajor, l'Olivera Centre Comercial Magaluf a Calvià o el supermercat Spar El Toro a Calvià, entre d'altres.

Pròximament s'instal·laran contenidors a Alqueria Blanca, Búger, Bunyola, Capdepera, Lloseta, Ses Salines i Valldemossa.

Illes Balears s'uneix a la xarxa de reciclatge i cooperació d'Humana-img1