Humana i Vegalsa-Eroski dóna 18.435 € a tres organitzacions socials de Galícia

17-02-2017

Humana Fundación Pueblo para Pueblo i Vegalsa-Eroski van fer entrega el dimecres d'una aportació econòmica total de 18.435 euros a les entitats socials gallegues ACLAD-Associació d'Ajuda al Drogodependent, Renacer i Hogar Sor Eusebia.

El lliurament va tenir lloc en un acte celebrat al Eroski / Center d'Acea dóna Estima (Culleredo-La Corunya), en què van estar presents, entre d'altres, Gabriela González, directora de Comunicació Externa, RSC i Àrea Clients de Vegalsa-Eroski, i Gustavo Pampín, del Departament de Promoció Nacional d'Humana.

ACLAD és una organització no governamental sense ànim de lucre que pretén promoure la qualitat de vida de persones amb trastorns per consum de substàncies i / o que es trobin en situació d'exclusió social. Renacer és una entitat centrada en la lluita contra la drogoaddicció. L'Associació Hogar Sor Eusebia és una entitat d'iniciativa social, sense ànim de lucre, el principal objectiu és lluitar contra l'exclusió social. Cada entitat va rebre 6.145 euros.

A aquesta quantitat se sumen els 1.400 euros lliurats la setmana passada per Vegalsa-Eroski i Humana a la Fundació Banc d'Aliments d'Astúries. En ambo casos es tracta de fons generats amb la gestió del tèxtil usat recollit en 2016 en els contenidors instal·lats per Humana a 69 establiments Eroski / Center, Eroski / City i Autoservicios Família de tota Galícia i Astúries.

209.402 euros destinats a programes de suport local

Es tracta de dos exemples més de com mitjançant una gestió apropiada del tèxtil usat és possible desenvolupar programes de suport local en els municipis en què la Fundació està present, ja sigui en col·laboració directa amb els ajuntaments o, com en aquest cas, a través d'un col·laborador privat com Vegalsa-Eroski. És una mostra del compromís d'Humana revertint en la ciutadania part dels recursos generats amb la gestió de roba usada. Per exemple, el 2015 es van destinar 209.402 euros a aquests programes.

La col·laboració amb Vegalsa-Eroski continua donant fruits

 

 

Humana i Vegalsa-Eroski dóna 18.435 € a tres organitzacions socials de Galícia-img1
Humana i Vegalsa-Eroski dóna 18.435 € a tres organitzacions socials de Galícia-img2