Humana i Vegalsa-Eroski, amb els Bancs d'Aliments de Galícia i Astúries

23-02-2015

Humana i Vegalsa-Eroski han fet entrega avui d'una ajuda de 15.000 euros a la Federació Gallega de Bancs d'Aliments (Fegaban) per a la compra de productes de primera necessitat.

La gestió i valorització de les 350 tones de roba i el calçat usats recollides per la Fundació durant 2014 en els contenidors ubicats en els establiments Eroski / Center de tota Galícia, han permès obtenir els recursos necessaris per aquesta aportació.

El president de la Fegaban, José Pita, ha estat l'encarregat de rebre la donació de mans de Gabriela González, directora de Comunicació Externa, RSC i àrea Clients de Vegalsa-Eroski, i Gustavo Pampín, del departament de Promoció d'Humana, en un acte que s'ha desenvolupat a les instal·lacions de la Federació Gallega de Bancs d'Aliments al Polígon del Tambre.

Actualment, la Fundació disposa de 53 contenidors de recollida de tèxtil usat en 49 punts de venda de la companyia de distribució en diferents localitats de tota Galícia.

Astúries

Avui també, a més, Humana i Vegalsa-Eroski han fet entrega de 2.500 euros al Banc d'Aliments d'Astúries. Aquesta quantitat procedeix igualment dels recursos generats amb la valorització del tèxtil recuperat en els contenidors situats en els establiments de Vegalsa. L'encarregat de recollir l'aportació ha estat el vicepresident del Banc d'Aliments asturià, Bernardo Sopeña.

Humana i Vegalsa-Eroski, amb els Bancs d'Aliments de Galícia i Astúries-img1
Humana i Vegalsa-Eroski, amb els Bancs d'Aliments de Galícia i Astúries-img2
Humana i Vegalsa-Eroski, amb els Bancs d'Aliments de Galícia i Astúries-img3