Humana presenta a EcoSI seu programa d'agricultura social

02-06-2013

La Fundació ha participat de manera activa en la Fira de la Cultura Ecològica EcoSI, celebrada aquest cap de setmana al Palau de Fires de Girona. Humana ha comptat amb un estand pel que ha passat nombrós públic interessant-se per la tasca que s'està duent a terme al voltant de reciclatge tèxtil, moda sostenible, cooperació al desenvolupament i ajuda social, amb especial atenció al programa d'agricultura social.

La Fundació, a més, ha intervingut en dues de les conferències programades, dedicades a l'economia del bé comú ia l'agricultura social, respectivament. En totes dues, David Vázquez, responsable de l'Oficina Tècnica de Recollida, ha estat l'encarregat d'explicar com la recollida de la roba i la seva posterior valorització permet Humana obtenir els recursos necessaris per als programes de cooperació i ajuda social engegats. Un part d'aquests recursos es destina al projecte d'agricultura social, que dóna suport a Catalunya iniciatives en què es combinen la producció d'aliments sostenibles i ecològics amb la generació d'oportunitats per a les persones que més ho necessiten, a l'estar en situació d'exclusió social .

En total, al voltant de 8.000 persones han passat durant el cap de setmana per EcoSi, una xifra que consolida la fira com una de les cites més importants en l'àmbit de la cultura ecològica.

Humana presenta a EcoSI seu programa d'agricultura social-img1
Humana presenta a EcoSI seu programa d'agricultura social-img2