Humana presenta a Biocultura el seu programa d'agricultura social

05-05-2012

Humana ha presentat a la Fira de productes ecològics i consum responsable Biocultura, que va tenir lloc lloc al Palau Sant Jordi de Barcelona ??del 3 al 6 de maig, el seu programa d'agricultura social. L'objectiu és promoure l'agricultura social i sostenible a Catalunya mitjançant el suport tècnic i econòmic a diverses entitats d'interès social.

Tres són els projectes seleccionats del total de 22 iniciatives presentades en aquesta primera convocatòria. Es tracta dels següents:

*Associació Sant Tomàs-PARMO: seleccionada pel seu projecte d'agricultura ecològica a la Plana de Vic
*Amunt.Ebre Empresa d'Inserció: projecte de transformació i comercialització de productes agroalimentaris ecològics vinculats a la inserció de persones en risc d'exclusió social.
*Punt Eco Agroambiental: projecte de hortoterapia amb persones en risc d'exclusió social a la ciutat de Lleida.

Humana parteix de l'experiència acumulada en els projectes d'agricultura i seguretat alimentària que desenvolupa als països del Sud per impulsar a Catalunya models agrícoles sostenibles entre organitzacions que, a més, exerceixen una tasca social ja sigui perquè estan especialitzades en la producció ecològica o bé perquè treballen en l'àmbit de l'exclusió.

Acte de presentació
La Fundació va organitzar el divendres 4 de maig (19 hores, Sala 9) un acte de presentació d'aquest programa d'agricultura social, que compta amb el suport tècnic i la coordinació de Dinamis. Al voltant de 40 persones van participar en aquest acte. A més, Humana ha ofert informació completa tant d'aquest programa com del conjunt de la seva activitat en el seu estand (núm. 447).

Consum responsable, reciclatge, estalvi i protecció de medi ambient són els eixos d'aquesta trobada, on hi estaran representats els segments de l'agricultura i l'alimentació ecològica, la bioconstrucció i les energies renovables, la roba i el calçat i el reciclatge, entre d'altres.

Humana presenta a Biocultura el seu programa d'agricultura social-img1
Humana presenta a Biocultura el seu programa d'agricultura social-img2
Humana presenta a Biocultura el seu programa d'agricultura social-img3