Humana People to People presenta el seu programa TCE a la XIX International AIDS Conference

18-07-2012

Humana People People presentarà els resultats de programa Total Control of the Epidemic (TCE) a la XIX International AIDS Conference que té lloc a Washington del 22 al 27 de juliol, amb el lema 'Turning the tide together'.

El dia 24, Ib Hansen, TCE Program Director, oferirà la ponència "Scaling up TCE for House-to-House HIV Testing in Zàmbia", mentre que l'endemà, Marie Lichtenberg, Directora de l'International Partnership, durà a terme la presentació que du per títol "TCE: a community driven response to the fight against AIDS".

TCE és el programa mitjançant el qual Humana People to People lluita de forma sistemàtica contra el virus del VIH i la malaltia de la SIDA. Es tracta d'un programa de mobilització de la comunitat, amb el qual es pretén que cada individu prengui el control en la lluita contra la malaltia. Per això, es promouen canvis de comportament i s'anima a utilitzar els serveis de salut, quan aquests existeixen.

TCE es basa en la definició d'una àrea geogràfica de 100.000 persones, on s'hi organitza una campanya de formació i mobilització porta a porta de tres anys de durada per tal que cada persona tingui els coneixements necessaris per a controlar el virus. Cada un dels 50 oficials de camp participants visita a 2.000 persones.

11,3 milions de persones involucrades
Els membres de la Federació porten 12 anys treballant en aquest programa, en 10 països africans, així com a la Xina i l'Índia, en col·laboració amb les agències sanitàries nacionals i locals. Des de la seva posada en marxa, prop d'11,3 milions de persones s'hi han involucrat, dos milions d'individus s'han sotmès al test de VIH, més de 500.000 mares ha rebut informació sobre mesures per prevenir el contagi dels seus fills i més de 600.000 voluntaris s'han incorporat al projecte. 

TCE té el suport d'entitats com Global Fund o PEPFAR / USAID, o empreses com Johnson & Johnson, entre altres.

La Intenational AIDS Conference és la trobada mundial més important dedicada a aquesta malaltia. Es tracta d'un excel·lent oportunitat per a avaluar en quin punt es troba la lluita contra el VIH / SIDA, conèixer els últims avenços científics, compartir experiències i establir el camí futur a seguir.

Nota de Premsa

Presentació de Marie Lichtenberg http://pag.aids2012.org/flash.aspx?pid=1098

Humana People to People presenta el seu programa TCE a la XIX International AIDS Conference-img1
Humana People to People presenta el seu programa TCE a la XIX International AIDS Conference-img2
Humana People to People presenta el seu programa TCE a la XIX International AIDS Conference-img3