Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

Humana Outlet: un nou concepte per fer encara més accessible la moda Secondhand

12-02-2021

La Fundació acaba d'incorporar un nou concepte a la seva xarxa de botigues. Es tracta d'Humana Outlet, situat a l'Avinguda de l'Albufera, 137, a Madrid. En ell és possible trobar roba, calçat i complements amb un denominador comú: el seu preu és sempre igual o inferior a 3 euros.

Amb aquest nou concepte, Humana afina encara més la seva estratègia comercial i dóna resposta a les necessitats de certs clients: PVP més ajustat i definit sempre dins d'una banda de preus molt clara i assequible.

Humana Outlet és la porta més accessible a la moda Secondhand, amb preus molt atractius, per tal d'augmentar el percentatge de consumidors que inclouen la segona mà dins de les seves dinàmiques habituals d'adquisició de moda i complements. A més, es tracta d'un nou canal per a optimitzar la gestió d'estocs i augmentar la rotació dels articles.

TOT A 0,50 EUROS ELS DIES 12 I 13 DE FEBRER

Els dies 12 i 13 de febrer, tots els articles a la venda en Humana Outlet tindran un preu fix de 0,50 euros. A més, el dilluns 15 de febrer tindrà lloc l'estrena d'una nova col·lecció Secondhand, també amb el preu fix de Tot a 3 euros.

Humana Outlet: un nou concepte per fer encara més accessible la moda Secondhand-img1