Humana llança la campanya 'TU enCAIXES?'

21-11-2013

La Fundació aposta per TU enCAIXES?, una innovadora campanya que busca la participació directa dels comerços de proximitat i d'altres espais. El lema de la campanya és 'Si unim totes les nostres caixes, potser ja no ens preguntarem si estan mig plenes o mig buides'

Amb un petit gest, col • locant una caixa per a la recollida de roba i calçat usat, contribueixes a la cooperació al desenvolupament, a la protecció del medi ambient i a la creació de llocs de treball.

Amb la teva participació en aquesta campanya et converteixes en prescriptor d'una iniciativa en què el principal repte és aconseguir que la gent se senti identificada i participi. TU enCAIXES? pretén aconseguir que el públic adquireixi el costum donar la seva roba usada dipositant-la en una de les caixes d'aquesta campanya.

Participa
Participar en aquesta campanya és molt senzill :
- Instal • les amb la nostra ajuda la caixa en un lloc visible i accessible
- Col • loques el cartell i els flyers que acompanyen la campanya en un lloc visible
- Esculls un espai en el teu aparador , porta o finestres per l'adhesiu que et distingeix com a participant en la campanya
- I ja està: nosaltres ens encarreguem de la recollida i gestió del tèxtil

Ja són diversos els establiments que s'han unit a aquesta campanya, així com altres espais. Per exemple, s'han instal · lat 4 caixes al CP Nuestra Señora de Navahonda, al municipi madrileny de Robledo de Chavela.

Segueix tota l'actualitat de la campanya a través de Facebook i de Twitter (@HumanaTUenCAJAS)

Descarrega el Manual de la Campanya

Humana llança la campanya 'TU enCAIXES?'-img1
Humana llança la campanya 'TU enCAIXES?'-img2
Humana llança la campanya 'TU enCAIXES?'-img3