Humana inaugura a Madrid una nova botiga de moda sostenible

11-01-2016

Humana inaugura avui nova botiga de moda sostenible a Madrid, al Carrer de Toledo, 42, al barri de La Latina. Compta amb 250 metres quadrats de superfície comercial distribuits en dues plantes, capaços d'albergar 6.000 peces.

Amb aquesta nova botiga la Fundació posa a l'abast dels clients de la zona la millor selecció de moda Secondhand per a tota la família i una àmplia gamma de tèxtil per a la llar, tot això amb una estupenda relació qualitat-preu.

Les 8.000 penjadors amb què compta l'establiment han estat donades per iWarda Professional, empresa especialitzada en digitalització de producte per E-commerce.

Des de 1987 la Fundació desenvolupa un model especialitzat en preparació per a la reutilització. Promou, per tant, la segona vida de la roba com a pilar de la moda sostenible. Perquè no hi ha peça més sostenible que la que ja està fabricada. La xarxa de botigues és essencial en aquesta tasca d'impuls de la reutilització.

Juntament amb els 18 establiments de Madrid, Humana disposa també de 15 punts de venda a Barcelona, ??2 a Sevilla i 2 a Granada.

Humana inaugura a Madrid una nova botiga de moda sostenible-img1
Humana inaugura a Madrid una nova botiga de moda sostenible-img2