Humana Day Sevilla: 10 de novembre

27-10-2016

El Humana Day i la corresponent entrega dels VII Premis de reutilització de Tèxtil tindran lloc a Sevilla el proper 10 de novembre. L'esdeveniment se celebrarà al Casino de l'Exposició, a partir de les 6 de la tarda.

A l'acte assistiran principalment representants dels ajuntaments i entitats públiques i privades de tot Andalusia que col·laboren amb la Fundació.

La setena edició del Humana Day està dedicada a la importància d'impulsar una educació de qualitat per al progrés de les comunitats més desafavorides de l'hemisferi Sud. L'educació és una peça clau en la lluita contra la pobresa i en el desenvolupament de les comunitats i les persones. L'Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 4 està dedicat a l'educació i el seu gran objectiu és "garantir i promoure les oportunitats d'aprenentatge permanent per a tots".

Mitjançant els premis la Fundació reconeix i agraeix la col·laboració dels ciutadans, dels ajuntaments i les empreses en l'àmbit de la reutilització i el reciclatge de la roba usada i la cooperació al desenvolupament.

*Humana Day Madrid

*Humana Day Barcelona

*Video 'Quality Education for Development'

Humana Day Sevilla: 10 de novembre-img1