Humana Day, a favor de la seguretat alimentària

18-07-2011


La Seguretat Alimentària serà l'eix central del discurs i debat del Humana People to People Day 2011, que se celebrarà el proper 22 de setembre. Es tracta d'un esdeveniment internacional de caràcter anual en què participen prop d'una vintena d'organitzacions de la Federació Humana People to People a Europa amb l'objectiu principal de donar a conèixer la tasca que es porta a terme en els diferents països on és present la Federació a través dels diferents programes de cooperació.

Si bé Humana treballa en l'actualitat en els últims detalls del programa d'aquest esdeveniment, algunes de les activitats que es duran a terme seran la Jornada de Portes Obertes a les centrals de l'Ametlla del Vallès (Barcelona), Valderrubio (Granada) i Leganés (Madrid), que inclouran una visita guiada i la cerimònia de lliurament dels II Premis Humana de Reciclatge Tèxtil, amb la presència de representants dels ajuntaments i entitats privades guardonades. A més, el dia 21 s'organitzarà, a Madrid, una taula rodona dedicada a seguretat alimentària, amb la participació d'experts i convidats de Moçambic.

Al llarg del mes de setembre tindrà lloc una exposició fotogràfica itinerant, també dedicada al tema central del Humana Day, per diversos dels municipis col.laboradors de la Fundació de Madrid i Barcelona. Aquesta exposició, a més, estarà disponible per a tots aquells col.laboradors que ho sol.licitin un cop es celebri el Humana Day. Altres de les accions previstes són un programa d'activitats en una selecció de les 20 botigues d'Humana l'objectiu serà la difusió de la importància de la seguretat alimentària per afavorir el progrés de les comunitats del Sud. El programa d'activitats del Humana Day pot patir modificacions pel que et convidem a seguir tota l'actualitat de l'esdeveniment a través de www.humana-spain.org

Humana Day, a favor de la seguretat alimentària-img1
Humana Day, a favor de la seguretat alimentària-img2