Humana amb el Dia Internacional de la Dona

04-03-2013

La dona és una peça fonamental de l'activitat d'Humana, tant en el desenvolupament dels programes de cooperació en els països del Sud com en la gestió de la Fundació a Espanya. 

La Fundació participa activament en diferents esdeveniments que tenen lloc aquesta setmana amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra cada 8 de març.

A San Agustín de Guadalix (Madrid) Humana col·labora amb les activitats emmarcades en 'Molts rostres de dona, moltes històries', organitzat per la Regidoria de la Dona. Dimarts 5 la Fundació ofereix el taller 'La dona africana', al mateix temps i fins el dia 10 promou a la Casa de la Cultura l'exposició fotogràfica 'Women in action. El paper de la dona en el desenvolupament '. 

A més, durant tota la setmana es durà a terme una campanya especial de recollida de tèxtil, en la qual hi participen diversos centres escolars, la Casa de la Dona i la Casa de la Cultura.

A partir del dimecres 6 de març, l'exposició 'Women in Action' es podrà visitar també al municipi madrileny de El Boalo. Des del dia 11, aquesta mostra es podrà visitar a Ajalvir i a Lozoyuela, a la Comunitat de Madrid.

Treballant per la igualtat de gènere
La igualtat de gènere implica una societat on dones i homes tenen les mateixes oportunitats, drets i obligacions en tots els àmbits de la vida. Un aspecte fonamental de la promoció de la igualtat de gènere és l'apoderament de les dones, especialment pel que fa a la identificació i correcció dels desequilibris de poder, dotant les dones de més autonomia per gestionar les pròpies vides i, al mateix temps, sensibilitzar els homes entorn del valor de tot aquest procés, ja que és vital per al desenvolupament sostenible i per als drets humans.

Humana People to People treballa per fer front a aquests reptes en cadascun dels seus 475 programes de cooperació per al desenvolupament. Com a resultat d'aquests projectes, nenes, nens, dones i homes estan adquirint els coneixements, habilitats, confiança i suport per crear millors oportunitats per a tots, lluitant contra la pobresa units amb les seves famílies.

Humana amb el Dia Internacional de la Dona-img1
Humana amb el Dia Internacional de la Dona-img2
Humana amb el Dia Internacional de la Dona-img3