Humana col·labora amb les Beques 'Educar Menjant' de la Fundació Jaume Casademont

28-01-2013

Humana i la Fundació Jaume Casademont han establert un acord pel qual l'organització col·labora amb les Beques 2013 'Educar Menjant' (Experiències educatives en el món de l'alimentació). Aquestes beques estan destinades a projectes d'educació alimentària adreçats a nois i noies de 0 a 16 anys i el seu objectiu és fomentar una alimentació saludable i la gastronomia com a manifestació cultural.

Les beques distingeixen projectes innovadors que s'apliquen en un entorn de desenvolupament lúdic i educatiu, capaços de transmetre un compromís amb una alimentació que és també un mitjà de coneixement i d'intercanvi cultural.

Els projectes poden presentar-se fins el proper 15 d'abril a través de www.fundaciojaumecasademont.cat. La Fundació Jaume Casademont, creada al 2001, té com a finalitat fonamental el foment de l'activitat cultural.

Humana, alhora que prossegueix amb el desenvolupament de programes de cooperació a Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia, porta a terme iniciatives com aquesta com a complement fonamental dels seus projectes de protecció del medi ambient i ajuda social, lligats a la recollida de tèxtil. En aquest cas concret, a més, l'educació per a una alimentació responsable i sostenible és molt important, tant en l'hemisferi Nord com en el del Sud.

Humana col·labora amb les Beques 'Educar Menjant' de la Fundació Jaume Casademont-img1
Humana col·labora amb les Beques 'Educar Menjant' de la Fundació Jaume Casademont-img2