Graduats 887 nous professors a Angola

04-02-2013

Durant el mes de gener han tingut lloc les cerimònies de graduació de la nova promoció de les 12 Escoles de Professors del Futur de ADPP-Angola, soci local d'Humana Fundación Pueblo para Pueblo en aquest país. En total són 887 professors i professores de primària que han finalitzat la seva capacitació, iniciada al 2010. 

Ara prosseguiran amb les seves classes a les escoles de primària del país, per tal de posar en pràctica tot el que han après i contribuir a enfortir el sistema educatiu angolès a les zones rurals. Fins ara s'han graduat 5.689 professors de primària -incloent-hi 1.017 dones- a les Escoles de Professors del Futur de ADPP-Angola.

El dèficit de docents i l'escassa formació d'alguns d'ells posen fre al desenvolupament de grans àrees rurals d'Angola i d'altres regions de l'Àfrica. D'aquí la importància de la capacitació de professores i professors amb la finalitat que liderin el progrés de les seves comunitats, participant també en d'altres activitats que excedeixen l'àmbit acadèmic i que afavoreixen de la mateixa manera el desenvolupament comunitari.

Graduats 887 nous professors a Angola-img1
Graduats 887 nous professors a Angola-img2