En marxa Humana Day Street Action i l'Exposició Fotogràfica sobre seguretat alimentària

16-09-2011

El dimarts 13 de setembre arrenca a la botiga de segona mà d'Humana al Passeig de les Delícies de Madrid, 'Humana Day Street Action'. L'objectiu d'aquesta iniciativa és cridar l'atenció dels ciutadans sobre la importància dels programes de seguretat alimentària per millorar l'agricultura local i, amb això, l'accés de la població als aliments de primera necessitat.

Per això, hem recreat un petit mercat de Zàmbia, convidant a tothom que passava pels voltants de la botiga a 'efectuar la compra', descobrint que amb l'import d'un salari mitjà les opcions d'adquirir aliments per a tota la família es redueixen a farina i alguns vegetals i sucre.

Fins al moment s'han organitzat Street Action en les madrilenyes botigues d'Atocha i Bravo Murillo. Avui té lloc a la de Monte Igueldo ia partir de dilluns en tres de les botigues de Barcelona. Pots seguir tota la informació d'aquesta activitat a través de Facebook.

Exposició fotogràfica itinerant

D'altra banda, ja ha començat a viatjar l'exposició itinerant sobre seguretat alimentària organitzada amb motiu del Humana Day. Està formada per 7 plafons o roll ups de dos metres d'altura, que recullen informació sobre seguretat alimentària i sobre els programes que Humana People to People porta a terme en aquest àmbit en els països del Sud.

Els panells estan il.lustrats amb fotografies d'aquests projectes. Després del seu pas pel Centre Comercial Barnasud de Gavà (Barcelona), l'exposició ha arribat al CC Diagonal Mar, també de la ciutat comtal.

Els ajuntaments i empreses que vulguin acollir aquesta exposició, poden enviar un e-mail a comunicacion@humana-spain.org. És totalment gratuïta.

Tant les street actions com l'exposició fotogràfica s'emmarquen dins d'Humana Day, esdeveniment internacional de caràcter anual en què participen prop d'una vintena d'organitzacions de la Federació Humana People to People a Europa amb l'objectiu principal de donar a conèixer la tasca que es porta a terme en els diferents països on és present la Federació a través dels diferents programes de cooperació.

La Seguretat Alimentària és l'eix central del discurs i debat de l'edició 2011 d'aquest esdeveniment.

En marxa Humana Day Street Action i l'Exposició Fotogràfica sobre seguretat alimentària-img1
En marxa Humana Day Street Action i l'Exposició Fotogràfica sobre seguretat alimentària-img2